Hoe werkt het ? 

Ontwerpen is mijn passie, en met mijn patronen wil ik heel graag mijn liefde voor het haken aan jullie allemaal doorgeven.

Ik vind het enorm belangrijk dat een haakpatroon duidelijk is, goed leesbaar, en uiteraard foutloos. Zodat jij, als haker of haakster, kan genieten van het haken, en een mooi afgewerkt stuk maakt, waar je blij mee bent.

Elk haakpatroon is volledig uitgeschreven, en vaak zijn er ook haakschema’s en/of een maattekening toegevoegd.

Al mijn haakpatronen zijn getest door een bekwaam testpanel en vaak ook nagekeken door een tech editor.

Patronen bestellen : hoe werkt het ?

Mijn haakpatronen worden als pdf-bestanden aangeboden in de shop.

Je kiest het patroon dat je wenst te kopen, en je plaatst het in de winkelwagen. Wil je meerdere patronen, dan plaats je die gewoon bij in de winkelwagen. Vervolgens kijk je even je winkelwagen na, en selecteer je ‘doorgaan naar afrekenen’.

Je vult het bestelformulier in (alleen je naam en mailadres zijn verplichte velden, de andere zijn vrijblijvend in te vullen), en je selecteert ‘doorgaan’.

Je kiest de gewenste online betaalmethode : op mijn website kan je betalen met de meest voorkomende bankapplicaties (oa. Ideal, Paypal, mobile pay, Visa, Mastercard, …), en eventueel ook met bankoverschrijving.

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een download-link voor het patroon of de patronen. Je kan het patroon downloaden door op de betreffende link te klikken.

Betaal je met bankoverschrijving ? Ik verwerk de betalingen met overschrijving gemiddeld 1 x per week, op vrijdag. Als ik je betaling ontvangen heb, ontvang je de bevestigingsmail met de download-link.

Gratis patronen : de gratis patronen hoef je niet in de winkelwagen te plaatsen. Ze staan namelijk beschreven op het blog. Als je een gratis patroon via de shop bekijkt, kan je gewoon op de link in de tekst klikken, en dan kom je meteen op de juiste plaats in het blog terecht.

Belangrijk : Al mijn haakpatronen zijn met copyright beschermd.


Ik wens je graag veel haakplezier toe,

Groetjes,
Annelies.